Posts

Done Blog Editing Ummi Erna

Image
Assalammualaikum.


Latest hasil editing. Baru je siap , ada lagi satu hampir siap. Jemput singgah blog Sis Ummi Erna. Korang semua kalau nak beli product Shaklee, boleh lah contact Sis Erna ni. Friendly and baik sangat layanannya. Thanks percayakan Mellya. Tema warna blog ni pink blue and white. Warna favourite Mellya 😅😅😅 Harap korang tak bosan tengok hahaha

Done Blog Editing Kisah Kaseh

Image
Assalammualaikum.

Morning. Share satu lagi blog travel theme, Kisah Kaseh. hehe sorry belum sempat nak blogwalking. 😢 InsyaAllah sabtu Mellya round blog yang rajin sangat comment dekat blog Mellya ya. Thanks awak semua. 

header Kisah Kaseh

Done Blog Editing Aku Seorang Perantau

Image
Assalammualaikum. 

Lama tak edit simple template. So kalini Mellya share hasil editing Simple Template. First time dapat customer lelaki. Harap tuan punya blog terimalah hasil editing ni. Jemput singgah melawat blogger baruIffat Izzat. For full view singgah blog beliau. Macam-macam info korang boleh dapat especially Kpop fans hehehe 

Tema warna biru nih sebab nak bagi nampak macam kelakian sikit. Biasalah, selalu design untuk perempuan je. haha Susah jugak la nak kena polish bakat bagi universal sikit design blog. Asyik pink je kan. Thanks percaya Mellya and bagi chance polish skill sikit. hihihi
Tempahan masih dibuka, tapi kena sabar sikit ya. Tak boleh edit sepantas dulu haha 

Done Blog Editing Kisah Kaseh

Image
Assalammualaikum.

Morning. Share satu lagi blog travel theme, Kisah Kaseh. hehe sorry belum sempat nak blogwalking. 😢 InsyaAllah sabtu Mellya round blog yang rajin sangat comment dekat blog Mellya ya. Thanks awak semua. 

header Kisah Kaseh

Done Blog Editing Lady in Red Planner

Image
Assalammualaikum.

Done Blog Editing untuk Lady in Red Planner. Blog ini memang dah cantik jadi Mellya cuma makeover sikit je. Sis cantik ni jual planner yang kiut-miut tau. Teringin juga nak beli satu hihi korang yang masih belum ada planner even though dah masuk March, jemput-jemputlah singgah blog beliau, ada instagram untuk korang tengok hasil tangan sisi ni. Btw, thanks sis sudi menggunakan service Mellya. Sorry tersalah kurang apa-apa. hihi
header  Lady in Red Planner
watermark  Lady in Red Planner

Done Blog Editing Ummi Erna

Image
Assalammualaikum.


Latest hasil editing. Baru je siap , ada lagi satu hampir siap. Jemput singgah blog Sis Ummi Erna. Korang semua kalau nak beli product Shaklee, boleh lah contact Sis Erna ni. Friendly and baik sangat layanannya. Thanks percayakan Mellya. Tema warna blog ni pink blue and white. Warna favourite Mellya 😅😅😅 Harap korang tak bosan tengok hahaha

Done Blog Editing Kim Chaa

Image
Assalammualaikum.

Hi stalkers. hehe nak kata readers tak banyak sangat entry yang Mellya share , kahkahkah. Busy sikit la kebelakangan ni. Jadi segala editing ada yang ter'delay'. Harap dimaafkan ya. Kalini nak share bloggers awesome,  Kim Chaa.

Kim Chaa nak Mellya re-edit template responsive yang dipasang sendiri. Tukar tema warna and kemas kini SEO blog tersebut daripada 26% ke 100%. 


Thanks percaya dengan Mellya. Moga sis lebih bersemangat dalam dunia blogging.