Posts

Done Blog Editing TriVlogSIM

Image
Assalammualaikum.


Sebarang tempahan, contact 0189830500 atau emailkan kepada fhatinameliamusa@gmail.com.

Done Blog Editing Mzhany

Image
Assalammualaikum.




Untuk sebarang tempahan, contact 0189830500 atau emailkan kepada fhatinameliamusa@gmail.com.

Done Blog Editing Ummi Erna

Image
Assalammualaikum.


Latest hasil editing. Baru je siap , ada lagi satu hampir siap. Jemput singgah blog Sis Ummi Erna. Korang semua kalau nak beli product Shaklee, boleh lah contact Sis Erna ni. Friendly and baik sangat layanannya. Thanks percayakan Mellya. Tema warna blog ni pink blue and white. Warna favourite Mellya 😅😅😅 Harap korang tak bosan tengok hahaha

Done Blog Editing Kisah Kaseh

Image
Assalammualaikum.

Morning. Share satu lagi blog travel theme, Kisah Kaseh. hehe sorry belum sempat nak blogwalking. 😢 InsyaAllah sabtu Mellya round blog yang rajin sangat comment dekat blog Mellya ya. Thanks awak semua. 

header Kisah Kaseh

Done Blog Editing Aku Seorang Perantau

Image
Assalammualaikum. 

Lama tak edit simple template. So kalini Mellya share hasil editing Simple Template. First time dapat customer lelaki. Harap tuan punya blog terimalah hasil editing ni. Jemput singgah melawat blogger baruIffat Izzat. For full view singgah blog beliau. Macam-macam info korang boleh dapat especially Kpop fans hehehe 

Tema warna biru nih sebab nak bagi nampak macam kelakian sikit. Biasalah, selalu design untuk perempuan je. haha Susah jugak la nak kena polish bakat bagi universal sikit design blog. Asyik pink je kan. Thanks percaya Mellya and bagi chance polish skill sikit. hihihi
Tempahan masih dibuka, tapi kena sabar sikit ya. Tak boleh edit sepantas dulu haha 

Done Blog Editing Kisah Kaseh

Image
Assalammualaikum.

Morning. Share satu lagi blog travel theme, Kisah Kaseh. hehe sorry belum sempat nak blogwalking. 😢 InsyaAllah sabtu Mellya round blog yang rajin sangat comment dekat blog Mellya ya. Thanks awak semua. 

header Kisah Kaseh